Print Options:

Wraps met lamsshoarma

Yields1 Serving

 8 wraps
 3 eetlepels olijfolie
 300 gram lamsshoarma
 1 ui
 1 gele paprika
 100 ml. Ketchup
 75 gram veldsla
 100 ml. knoflooksaus
1

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de lamsshoarma op hoog vuur in 3 minuten al omscheppend bruin.

2

Schep het vlees op een bord. Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes.

3

Roerbak de ui en paprika 3 minuten in het achter gebleven bakvet. Schep het vlees erdoor en warm alles nog even goed door.

4

Bestrijk de wraps met de ketchup en verdeel de veldsla erover. Schep het shoarmamengsel in het midden van de wraps en vouw ze dicht.

5

Serveer de wraps met knoflooksaus.