Bloem de schenkels en braad ze in olijfolie en boter goudbruin.
Voeg de brunoise van groenten toe en fruit het geheel even aan.
Doe de knoflook, rozemarijn en tomaatconcentraat erbij.
Laat dit even doorgaren en blus af met de rode wijn totdat de schenkeltjes onderstaan.
Dek de pan af met deksel of aluminiumfolie.
Gaar het geheel ca. 2 1/2 uur in een oven op 140◦C.
Zout en peper naar smaak.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bloem de schenkels en braad ze in olijfolie en boter goudbruin.
Voeg de brunoise van groenten toe en fruit het geheel even aan.
Doe de knoflook, rozemarijn en tomaatconcentraat erbij.
Laat dit even doorgaren en blus af met de rode wijn totdat de schenkeltjes onderstaan.
Dek de pan af met deksel of aluminiumfolie.
Gaar het geheel ca. 2 1/2 uur in een oven op 140◦C.
Zout en peper naar smaak.