Pers de citroenen uit en hak de schil van 1 van de citroenen fijn. Hak de peper, ui en knoflook fijn.
Voeg het citroensap, de schil, ui, knoflook, peper en de honing samen en meng het goed.
Naar smaak peper en zout toevoegen. Marineer de koteletten minimaal 6 uur en maximaal 12 uur in de marinade.
Dep de koteletten droog en bak ze in een grillpan of op de BBQ.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pers de citroenen uit en hak de schil van 1 van de citroenen fijn. Hak de peper, ui en knoflook fijn.
Voeg het citroensap, de schil, ui, knoflook, peper en de honing samen en meng het goed.
Naar smaak peper en zout toevoegen. Marineer de koteletten minimaal 6 uur en maximaal 12 uur in de marinade.
Dep de koteletten droog en bak ze in een grillpan of op de BBQ.