Category
Yields1 Serving
 8 lamskoteletten
 3 citroenen
 1 rode ui
 1 spaanse peper
 4 teentjes knoflook
 1 eetlepel bloemenhoning
 3 eetlepels extra virgin olijfolie
 2-3 eetlepels droog broodkruim
 50 gram walnoten
 Bieslook
 1 gele paprika
1

Pers de citroenen uit en hak de schil van 1 van de citroenen fijn. Hak de peper, ui en knoflook fijn.

2

Voeg het citroensap, de schil, ui, knoflook, peper en de honing samen en meng het goed.

3

Naar smaak peper en zout toevoegen. Marineer de koteletten minimaal 6 uur en maximaal 12 uur in de marinade.

4

Dep de koteletten droog en bak ze in een grillpan of op de BBQ.

Ingredients

 8 lamskoteletten
 3 citroenen
 1 rode ui
 1 spaanse peper
 4 teentjes knoflook
 1 eetlepel bloemenhoning
 3 eetlepels extra virgin olijfolie
 2-3 eetlepels droog broodkruim
 50 gram walnoten
 Bieslook
 1 gele paprika

Directions

1

Pers de citroenen uit en hak de schil van 1 van de citroenen fijn. Hak de peper, ui en knoflook fijn.

2

Voeg het citroensap, de schil, ui, knoflook, peper en de honing samen en meng het goed.

3

Naar smaak peper en zout toevoegen. Marineer de koteletten minimaal 6 uur en maximaal 12 uur in de marinade.

4

Dep de koteletten droog en bak ze in een grillpan of op de BBQ.

Lamskoteletten