Verwarm de oven voor op 150◦C.
Pel de knoflook en sjalotten. Haal de blaadjes van de kruidentakken.
Stamp de knoflook, sjalotten, rozemarijn, tijm, peterselie met een vijzel of hak in de keukenmachine en meng een scheut olijfolie erdoor.
Bestrooi de lamsbout met zout en peper en bestrijk de binnenkant van de lamsbout met het kruidenmengsel.
Bind de lamsbout op met keukentouw en bestrijk de bovenkant met het honing-basterdsuiker mengsel.
Leg hem op een ingevette bakplaat en zet het hem ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 150◦C.
Pel de knoflook en sjalotten. Haal de blaadjes van de kruidentakken.
Stamp de knoflook, sjalotten, rozemarijn, tijm, peterselie met een vijzel of hak in de keukenmachine en meng een scheut olijfolie erdoor.
Bestrooi de lamsbout met zout en peper en bestrijk de binnenkant van de lamsbout met het kruidenmengsel.
Bind de lamsbout op met keukentouw en bestrijk de bovenkant met het honing-basterdsuiker mengsel.
Leg hem op een ingevette bakplaat en zet het hem ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven.